Кривий Ріг До сайту

Солоденьке у пост: готуємо медові мафіни

Ви дотримуєтесь Великого посту, але жити не можете без солоденького? Не проблема. Смачні тістечка, печиво та кекси можна приготувати й без яєць та масла. 

Реклама

Інформатор пропонує приготувати пісні, але дуже смачні медові мафіни.

Медові мафіни пісні

Реклама

Продукти

• 1,5-2 склянки борошна;
• 250 мл води;
• 0,5 склянки цукру;
• 0,5 склянки олії;
• 2 столові ложки меду;
• 1,5 чайної ложки соди;
• дрібка солі.

Приготування

Реклама

Теплу воду з’єднати з медом, додати цукор і сіль, влити олію і добре перемішати.
У приготовлену суміш всипати просіяне борошно з содою і ретельно вимішати, щоб не залишилося грудочок і тісто було однорідним, таким, як для оладок.

Підготовлене тісто викладати в форми для мафінів, заповнюючи їх на 2/3. Випікати за 200 ° С близько 20 хвилин до золотистого кольору. Готові мафіни вийняти з форм після охолодження.

У тісто можна додати ваніль, корицю, ізюм чи горіхи. Можна посипати їх цукровою пудрою. Вийде дещо інший, але не менш приємний смак.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати пісні голубці з рисом та грибами та про те, як готується грузинське лобіо

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама