Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі небайдужі люди взяли під опіку викинутих домашніх щурят та шукають їм власників

Зграю симпатичних домашніх щурів побачив під час прогулянки криворіжець Валентин Кондратюк. Він сфотографував хвостатих та виклав фото у Facebook. Як виявилося, тваринок оберігають та підгодовують місцеві мешканці. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на коментатора поста Alexsandr Komirnyy, 2 березня 2022 року його друзі вигулюючи собак в балці Калєтіна, знайшли розмоклу коробку з цими створіннями. Там їх було близько 20 штук.

За словами Александра, щурят хотіли безкоштовно віддати у зоомагазин, але всі відмовились. Тому вирішили залишити в ямі під бетонними плитами. З того часу, вже понад рік місцеві мешканці їх годують. Іноді на них полюють коти та лиси. А буває і дикі (безжальні, невиховані) діти закидають камінням.

Таким чином виявилося, що бездомними бувають не тільки собаки та кішки, але навіть домашні щури, якім теж потрібні люблячі власники й тепла оселя.

Інформатор пропонує подивитися на цих милих створінь й може хтось захоче забрати одного з них до себе додому.

Раніше Інформатор писав про те, як покарали мешканця Кривого Рогу за вбивство сусідського собаки та про те, що у криворізьких нацгвардійців живе цуценя Джавеліна

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Фото: Валентин Кондратюк

Альона Свірідова

Нагору