Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пес Крим: історія собаки, який став символом трагедії у Дніпрі

Після двох ракетних ударів по Дніпру 29 та 30 вересня мережу облетіли фотографії Крима — рудого пса, який втратив своїх господарів. В ніч на п’ятницю ракета влучила у приватний будинок і вбила всю родину, яка там мешкала. У живих залишився тільки собака, якого рятувальники знайшли на уламках будинку. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Дніпро.

Як розповів мер Дніпра Борис Філатов, з початком повномасштабної війни Наталя вирішила переїхати до своєї матері разом з дітьми, поки її чоловік служить у ЗСУ. Вважала, що у приватному секторі їм буде безпечніше. А потім в їхній будинок прилетіла російська ракета.

“Люди буквально випарувались. Бабуся Алла, мама Наташа, донька Василиса та син Іван. І маленька собачка Джек. Ні, я буду відвертим до кінця. Дехто не просто випарувався. Їх знайшли у сусідів на дахах. На сусідніх вулицях. А коли приїхали рятувальники, на руїнах сидів старий пес Крим. Та вив”, — написав Філатов.

Контуженого і травмованого Крима забрали комунальники.

Собаку забрали, він під наглядом у лікарів. Контузія, серцева недостатність. Йому дуже страшно, — пишуть у КП “Зооконтроль”.

Наразі Крим знаходиться у притулку. Новий дім йому поки не шукають, адже у нього є власник — чоловік Наталі, який зараз на службі. Проте охочі можуть передати песику іграшки, корм або ліки за адресою комунального підприємства.

Крим на уламках свого будинку

Раніше ми розповідали, про трагічну історію сім’ї з Дніпра, життя якої обірвалося після прильоту російської ракети.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

 

Нагору