Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Пропагандисти росії вигадали “страшилку” про чорних трансплантологів-ізраільтян у Бахмуті

Пропагандистам росії примарились чорні трансплантологи, які вирізають людські органи у мертвих та ще живих людей у Бахмуті, де йдуть запеклі бої. А командувач Східного угрупування військ, генерал-полковник Олександр Сирський, начебто приїхав зачищати сліди їхньої діяльності. На болотах виють, що місто от-от стане російським, а тому українцям важливо до приходу “освободителей” знищити всі докази.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна.

Ці трансплантологи, начебто, приїхали за органами з Ізраїлю, США та Нідерландів. Так пишуть ворожі пабліки та захлинаються слиною телеведучі з екранів. Але у Бахмуті їх вже немає. Вони втекли, бо російські війська наступають і місто ось-ось перейде до них. А генерал Сирський нібито привіз зі собою до міста елітний підрозділ, який має знищити кріогенні камери та біологічний матеріал. Гарненько поприбирати операційні кімнати, щоб було чисто.

Чим керувались обкурені кремлівські посіпаки, обираючи саме ці три країни для свого фейку, важко сказати. Якщо з Нідерландами у пропагандистів ще могли виникнути певні асоціації на тлі власного менталітету, то чому саме США та Ізраїль? Чому, наприклад, не Німеччина і Велика Британія? Не Швеція і Польща? Для нас це залишається загадкою. Втім, шукати бодай якусь логіку у їхніх байках – справа апріорі невдячна. Одне зрозуміло: в Бахмуті серед російського біоматеріалу здорової печінки трансплантологи точно не знайшли.

Раніше Інформатор писав про те, що російські пропагандисти “прокололися” на незнанні української ділової мови та про те, що ворожі ЗМІ знищили в Україні танк, якого ще немає на полі боя.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору