Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Херсонській області росіяни використовують місцевих мешканців у якості “живого щита”

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється та намагається покращити тактичне положення для відновлення наступу. Здійснив артилерійські обстріли районів понад 40 населених пунктів. А щоби убезпечити себе від дій ЗСУ, використовують місцевих мешканців у якості “живого щита”.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генштаб ЗСУ, в місті Нова Каховка Херсонської області, окупанти використовують цивільне населення в якості “живого щита”. Зокрема, з метою збиття засобів ураження, які призначені для військових об’єктів ворога, окупаційні війська розміщують свої засоби ППО серед житлових кварталів міста.

В повідомленні також зазначається, що російське командування втрачає контроль на полі бою над так званими “козачими батальйонами”. Зокрема, в районі Вугледара виконує завдання ворожий козачий батальйон “Степ/Тигр”, керівництво якого вкрай незадоволене керівництвом збройних сил російської федерації та нехтує взаємодією з підрозділами російської окупаційної армії.

Раніше Інформатор писав про те, як Криворізькі Нацгвардійці звільняли населені пункти Херсонської області та про те, що волонтер з Кривого Рогу потрапив під російський обстріл у Херсонській області. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору