Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Солдати росії добрі, лагідні та довірливі – що кажуть зараз про війну в Україні російські пропагандисти

За дев’ять місяців повномасштабного вторгнення заяви російських пропагандистів змінилися до невпізнаваності. Здається, що вони давно збули, що стверджували у лютому 2022. Наративи модифікувалися від «візьмемо Київ за три дні», до, «якщо ми програємо — на нас всіх чекає Гаага».

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, днями “рупор кремля” маргарита сімоньян підтвердила, що все, на що зараз здатна росія, – це щоденно бомбардувати цивільну інфраструктуру України.

Цинізм інфотерористки полягає в її заявах, що російські солдати насправді м’які, добрі, довірливі й лагідні, але вони зараз не мають іншого вибору, як тероризувати Україну та український народ.
Подібні заяви – це черговий спосіб окупантів виправдати свої злочинні методи, розраховані на «коротку» пам’ять зазомбованих росіян.
При цьому сімоньян відмінно розуміє наслідки своїх “вкидів”. Адже “друга армія світу”не може протистояти українським захисникам, а пропагандисти програють інформаційну війну й усвідомлюють свою відповідальність.

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни взялися за регулювання норм української мови. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору