Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Постуємо смачно: як приготувати улюблену пасту Одрі Гепберн

Тендітна кінозірка 60-х, незрівнянна Одрі Гепберн важила усього 50 кілограмів і при цьому дуже любила макарони. Готувала вона їх без м’яса. Використовувала найпростіші продукти, які знайдуться у холодильнику майже кожної української господині.

Тому Інформатор пропонує під час Великого посту спробувати цей простий та швидкий рецепт.

Швидка паста з томатами за рецептом Одрі Гепберн 

Продукти

  • спагетті — 250 г;
  • томати — 400 г;
  • цибуля ріпчаста — 1/2 шт;
  • часник — 1 зубчик;
  • базилік — за смаком;
  • сіль — за смаком;
  • оливкова олія — за смаком.

Приготування

  1. Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні.
  2. Почистіть та дрібно наріжте цибулю і часник, обсмажте їх до золотистого кольору 3-4 хвилини.
  3. Додайте дрібно нарізані томати, посоліть і готуйте на повільному вогні до загустіння. Соус має потемніти і стати насиченішим.
  4. Відваріть спагетті, як зазначено на упаковці.
  5. Додайте спагетті до соусу і ретельно перемішайте та протушкуйте 2-3 хвилини. Розкладіть страву по тарілках і прикрасьте листочками базиліка. Смачного!

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати пісне грузинське лобіо і про те, як приготувати картопляні рулетики з грибами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору