Тендітна кінозірка 60-х, незрівнянна Одрі Гепберн важила усього 50 кілограмів і при цьому дуже любила макарони. Готувала вона їх без м’яса. Використовувала найпростіші продукти, які знайдуться у холодильнику майже кожної української господині.
Тому Інформатор пропонує під час Великого посту спробувати цей простий та швидкий рецепт.
Швидка паста з томатами за рецептом Одрі Гепберн
Продукти
- спагетті — 250 г;
- томати — 400 г;
- цибуля ріпчаста — 1/2 шт;
- часник — 1 зубчик;
- базилік — за смаком;
- сіль — за смаком;
- оливкова олія — за смаком.
Приготування
- Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні.
- Почистіть та дрібно наріжте цибулю і часник, обсмажте їх до золотистого кольору 3-4 хвилини.
- Додайте дрібно нарізані томати, посоліть і готуйте на повільному вогні до загустіння. Соус має потемніти і стати насиченішим.
- Відваріть спагетті, як зазначено на упаковці.
- Додайте спагетті до соусу і ретельно перемішайте та протушкуйте 2-3 хвилини. Розкладіть страву по тарілках і прикрасьте листочками базиліка. Смачного!
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати пісне грузинське лобіо і про те, як приготувати картопляні рулетики з грибами.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова