Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі триває мистецький марафон “Єднаймось заради Перемоги КР”

У Кривому Розі триває мистецький  марафон “Єднаймось заради Перемоги”. В рамках події проходять всілякі ярмарки, концерти самодіяльних колективів та інші заходи. Їх ціллю є придбання дронів для української армії. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Довгинцівський район Кривого Рогу, 28 січня у парку «Щастя» відбувся благодійний ярмарок у рамках міського мистецького марафону Єднаймося Заради Перемоги КР” , в якому взяли участь мешканці району і міста, представники бізнесу, закладів освіти і культури району.
Подарунки були і жартівливі- кабак від баби Соні, мед від діда Панаса, мариновані помідорчики від баби Параски, і серйозні- фоторамки, браслети ручної роботи з бісеру, українські віночки.
Також щоб подякувати тим, хто захищає Україну, кожен охочий мав змогу розмістити на фліпчарті слова вдячності, підтримки і побажання нашим захисникам та захисницям.
Гості ярмарку мали можливість купити для себе смаколик, придбати гарну річ, або просто відсканувати QR-код та задонатити.

Інформатор пропонує подивитися, як проходила ця ярмарка.

Благодійна акція триватиме до 24 лютого.

Раніше Інформатор писав про те, що у додатку Монобанк зробили новорічну ялинку, завдяки якій можна донатити гроші на ЗСУ.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору