Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Monobank пропонує клієнтам «натрусити» з новорічної ялинки грошей для ЗСУ: як це зробити

У додатку Монобанк зробили новорічну ялинку, завдяки якій можна донатити гроші на ЗСУ. Щоб взяти участь в акції, треба двічі свайпнути праворуч на головному екрані та потрясти телефоном. Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

«За кожні 20 секунд трусіння телефоном, на екрані з ялинкою, ви витрусите трохи наших коштів на ЗСУ. А якщо зможете та захочете, то й додасте власних у Банку. По закінченню акції, 5 січня, усі ялинкові гроші, та гроші з Банки «Довгі РУКи ТРО» передадуть до фонду Повернись Живим», – написав Гороховський.

На що будуть витрачені зібрані гроші?

Отримані кошти підуть на придбання розвідувально-ударних комплексів (РУК) для бригад територіальної оборони ЗСУ. А серед усіх, хто витрусить кошти, або додасть свої у Банку, Monobank розіграє 100 ексклюзивних календарів-стікерів від фонду Повернись Живим з підписом Валерія Федоровича Залужного.

“У кого не з’явилася ялинка, перевірте чи встановлена остання версія, і якщо все одно ні – вивантажте застосунок (свайп аут) або розлогіньтеся і знову залогіньтесь», – наголосив Гороховський.

Раніше ми розповідали, що в «Дії» з‘явилося святкове опитування: як проголосувати.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору