Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Жінка повідомила про людей під завалами будинку за неіснуючою адресою у Дніпропетровській області

22 січня близько 10-ї години жінка зателефонувала на станцію “швидкої” Нікопольського району і повідомила про вибухову травму у чоловіка. Жінка назвала адресу: місто Нікополь, провулок Мирний, 12. Але виявилося, що цієї адреси немає ані в Нікополі, ані в наближених населених пунктах.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Фельдшери швидкої виїхали на виклик, адже жінка ще повідомила про людей під завалами будинку за вказаною адресою. Виявилося, що такої адреси в місті Нікополі немає, провулок Мирний є, але закінчується він 10-м номером і обстрілів за останні декілька діб там зафіксовано не було. Диспетчери “швидкої” вирішили, на всякий випадок, перевірити ще вулицю Миру, яка також є в місті Нікополі, але і там нумерація будинків по парній стороні закінчується 10-м номером і обстрілів там останнім часом зафіксовано не було.

Декілька разів диспетчери намагалися зв’язатися по телефону, який їм передав оператор «102» з заявником, але це виявилося даремною справою – ніхто не відповідав. Перевірили диспетчери по гугл-картах місто Марганець, селища Вишетарасівку та Червоногригорівку, які регулярно піддаються артобстрілам з лівого боку Каховського водосховища, навіть зв’язалися з диспетчерською «103» міста Запоріжжя, але ніде не знайдено потерпілих на провулку Мирному у вказаних населених пунктах.

Оператор повідомив, що телефонувала жінка, яка себе не назвала, але є номер її телефону (050-666-97-06), який автоматично зафіксувався при записі повідомлення.

“Хочеться звернутися через соціальні мережі до «жартівників», які дозволяють собі подібні жарти, роблячи фальшиві виклики служб, які працюють в вогнищах, куди прилітають артилерійські снаряди та ракети ворога з одним-єдиним запитанням: «Вам не соромно?» Хоча відповідь і так очевидна – не соромно!!! Хіба може бути соромно людині, яка шукає собі розвагу там, де горе, людська кров, біль та страждання”, – звернувся Шевченко.

Раніше ми повідомляли, як невідомі розбили автівку “швидкої” у Дніпропетровській області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору