Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо на сніданок: рецепт домашніх мюслів

Приготувавши мюслі самостійно, ви не тільки надасте їм улюбленого смаку, але й зробите сніданок корисним і поживним. Він забезпечить вас енергією на більшу частину дня.

Зберігати їх можна, наприклад, в літровій банці – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні – 400 г
  • Горіх волоський – 20 г
  • Ліщина – 20 г
  • Мигдаль – 20 г
  • Родзинки – 20 г
  • Журавлина сушена – 20 г
  • Курага – 20 г
  • Насіння соняшника – 20 г
  • Насіння льону – 20 г

Рецепт приготування:

Візьміть курагу і подрібніть на шматочки, щоб вона була одного розміру з журавлиною і родзинками.

Також подрібніть горіхи на шматочки розміром приблизно 0,5 см.

Змішайте в мисці всі інгредієнти дерев’яною сухою лопаткою. Готові мюслі можна зберігати в сухій закритій банці.

Тепер на сніданок вам знадобиться лише 3-4 ложки такої суміші мюслів залити кефіром, улюбленим йогуртом, або навіть проварити на воді чи молоці. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати 5 начинок для піци.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору