Приготувавши мюслі самостійно, ви не тільки надасте їм улюбленого смаку, але й зробите сніданок корисним і поживним. Він забезпечить вас енергією на більшу частину дня.
Зберігати їх можна, наприклад, в літровій банці – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Пластівці вівсяні – 400 г
- Горіх волоський – 20 г
- Ліщина – 20 г
- Мигдаль – 20 г
- Родзинки – 20 г
- Журавлина сушена – 20 г
- Курага – 20 г
- Насіння соняшника – 20 г
- Насіння льону – 20 г
Рецепт приготування:
Візьміть курагу і подрібніть на шматочки, щоб вона була одного розміру з журавлиною і родзинками.
Також подрібніть горіхи на шматочки розміром приблизно 0,5 см.
Змішайте в мисці всі інгредієнти дерев’яною сухою лопаткою. Готові мюслі можна зберігати в сухій закритій банці.
Тепер на сніданок вам знадобиться лише 3-4 ложки такої суміші мюслів залити кефіром, улюбленим йогуртом, або навіть проварити на воді чи молоці. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати 5 начинок для піци.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок