Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Чоловік п’є чай, а я годую дитину”: дівчина, яку врятували з-під завалів у Дніпрі, ще не знає про смерть найрідніших

У суботу, 14 січня, мешканці Дніпра почули вибух. Сталося це приблизно о 15:39. Як виявилося, російська крилата ракета влучила у багатоповерхівку. 15 січня з-під завалів дістали 27-річну дівчину, яка не могла покликати на допомогу, тому що з дитинства не розмовляла. Постраждала близько 20 годин пробула під завалами та отримала сильне переохолодження.

Дівчина під завалами попрощалася із життям і думала лише про дитину та чоловіка. Катя, 27-річна жінка, яка пережила прямий ракетний вибух в Дніпрі. Майже добу перебувала під завалами. В цей час змогла дотягнутися до телефону на руці та відповісти на дзвінок мами, – передає Інформатор з посиланням на пост гендиректора лікарні ім. Мечникова Сергія Риженко.

Рятівники зробили неможливе: дістали її з-під десятків тон будівельних уламків.

Про вибух жінка говорити не може, одразу плаче. Попросив написати – рука тремтить, думки тільки про близьких. Спілкується із психологом. Коли доставили до Мечникова, температура тіла ледь дотягнула до 31 градуса. Садна на руках і тілі нагадують про трагедію. Катя отримала багато ліків у реанімації, колір обличчя із сіро-землистого став рожевим. Намагається навіть усміхатися. Всі від неї приховують правду, але її душу приховати неможливо”, – розповідає Сергій Риженко.

Дівчина, яка з дитинства не розмовляє, записала у лікарні свої спогади

Раніше ми повідомляли, що кількість загиблих після ракетної атаки по Дніпру 14 січня, зросла.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору