Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Кількість загиблих під час ракетного удару по Дніпру зросла до 21: скільки розшукується

14 січна крилата ракета військ рф влучила у дев’ятиповерхівку у Дніпрі. Це сталося приблизно о 15:39. Зруйновано цілий під’їзд. Рятувальні роботи тривають.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро та голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, на ранок 15 січня відомо про 21 загиблого, серед яких 1 дитина.

Поранено 73 особи, з них – 14 дітей. Врятовано 38 осіб, з них – 6 дітей.
Розшукується 35 людей. Зруйновані 2 під’їзди з 9 по 2 поверхи (72 квартири знищені та пошкоджено понад 230).

Як розповів заступник мера Дніпра Михайло Лисенеко: “Нам вдалося розібрати близько 45% завалів, які утворились у результаті вибуху. Роботи продовжуємо. Хотілося б працювати швидше. Але ми мінімізуємо роботу великої техніки. Ми беремо по шматках усі блоки, спускаємо їх на землю. Це робиться для того, щоб заподіяти мінімальну шкоду тим людям, які ще живі та знаходяться під уламками… Роботу ускладнює те, що більшу частину робіт доводиться проводити вручну або безпосередньо стропальники беруть кожний шматок уламка, після цього ми його вантажимо та вивозимо”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі пообіцяли винагороду за персональні дані російського пілота, який знищив багатоповерхівку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору