Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українців очікує масштабна атака російськими фейковими новинами: будьте пильні

Ворог намагається знищувати українців не тільки фізично. Він атакує розум українців, й не тільки українців всілякими фейковими новинами. Метою цих фейків є зменшення військової допомоги Україні від іноземних партнерів, а також збір інформації про Збройні сили України та військово-промисловий комплекс нашої держави.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України, найближчим часом очікується комплексне та масштабне вкидання ворогом фейкових новин, яке здійснюватиметься із залученням усього спектру сучасних інформаційних засобів та спрямоване на підрив довіри до України з боку західних партнерів.
За оцінками воєнної розвідки України, спецслужби країни-агресора планують від імені популярних західних видань звертатися до українських журналістів із пропозиціями надавати інформацію про стан української економіки, політичну ситуацію в державі та діяльність Збройних сил України.
Метою спецслужб країни-терориста є зменшення військової допомоги Україні від іноземних партнерів, а також збір інформації про Збройні сили України та військово-промисловий комплекс нашої держави.

Головне управління розвідки закликає журналістську спільноту уважно перевіряти джерела, з яких надходять пропозиції про співпрацю, а громадян довіряти лише перевіреним джерелам інформації.

Раніше Інформатор писав про те, що ворожі медіа поширюють фейки про платні Пункти Незламності. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору