Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Обличчя залиті кров‘ю, неможливо визначити вік: у якому стані потрапили постраждалі від удару російської ракети по Дніпру

14 січня російська крилата ракета влучила у багатоповерхівку у Дніпрі. Зруйновані два під’їзди. Відомо про 21 загиблого, серед яких 1 дитина. Поранено 73 особи, з них – 14 дітей. Всіх постраждалих відвезли до лікарень.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генерального директора обласної клінічної лікарні ім. Мечнікова Сергія Риженка, у всіх, що надійшли після вибуху в Дніпрі, обличчя були залиті кров’ю. Одяг разом із плоттю вирваний зі шматками по всьому тілу. Всі доставлені до Мечникова присипані будівельним пилом. Дізнатися та визначити вік майже неможливо. У голову, груди, живіт, кінцівки позалітали металеві уламки, бетон та каміння. Навколо постраждалих стояв нелюдський крик близьких. Стогін поранених і рев тих, хто впізнав своїх рідних. Лікарі Мечникова, які були вихідні, за лічені хвилини були у приймальному відділенні та рятували поранених, їхній досвід був просто безцінний.

Як пише Риженко: “Восьмирічній Златі не пощастило, вона була поруч із вибухом. Відламками посікло її обличчя, залишивши тяжку пам’ять про війну у рідному Дніпрі біля свого будинку. Всі надавали їй допомогу з любов’ю, як своїй дитині, розуміючи душевну травму”.

Рентген одного з постраждалих

Рентген одного з постраждалих

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі з-під завалів будинку, у який влучила російська ракета, дістали живою жінку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору