Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Талановита піаністка з Кривого Рогу написала пісню на честь Героя -лікаря Олексія Резніченко

Аліна Бабенко талановита співачка і музикант з Кривого Рогу. Вона дуже вправно грає на фортепіано та співає свої авторські пісні. Аліна написала пісню на честь, загиблого на війні Героя – лікаря з Кривого Рогу Олексія Резніченко. 

Про це повідомляє Інформатор з власних джерел.

Аліна Бабенко закінчила музичне училище у Кривому Розі. Потім поїхала до Одеси навчатися в консерваторії. Вона дуже талановита піаністка та співачка. Закінчивши навчання, Аліна залишилася жити й працювати в Одесі.

На жаль, війна змусила її виїхати за кордон. Але Аліна ніколи не забувала свою Батьківщину – зараз допомагає волонтерством нашим захисникам. Дізнавшись про загибель Олексія Резніченка, який був медиком у 4 міській лікарні й поїхав на фронт захищати Україну. Вона весь свій біль вилила в тексті авторської пісні. Олексій Резніченко був не лише лікарем, який допомагав рятувати поранених бійців на Донеччині, він ще й був  другом дитинства, а також сином її хрещених батьків. Тому для неї це подвійна втрата. Тому для неї, як і для всіх криворіжан, ця втрата є дуже болючою.

Раніше ми розповідали, про Пташку з Азовсталі: інженер з Кривого Рогу записав пісню з відомим співаком Сергієм Бабкіним.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору