Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пташка з Азовсталі: інженер з Кривого Рогу записав пісню з відомим співаком Сергієм Бабкіним

Володимир Удовенко молодий український виконавець, більш відомий як Udovenko написав чутливу пісню “Пташка” та записав її у дуеті з Сергієм Бабкіним. Присвячена пісня парамедикині батальйону “Азов” з позивним Пташка. Пісня була написана під впливом теракту росіян в Оленівській колонії, в якій загинули понад 50 українських військовополонених.

Про це повідомляє Інформатор  з посиланням на власні джерела.

Володимир Удовенко народився у Херсонській області, а школу вже закінчив у селі Ниві Трудова Дніпропетровської області. Вищу освіту здобував вже у Кривому Розі. Перша його спеціальність була інженер – механік. Пізніше, він здобув другу спеціальність – економіка праці та управління. Працював спочатку в Кривому Розі на рудозбагачувальній фабриці. Потім переїхав до Харкова, де працював у Проєктному інституті. Згодом переїхав до Дніпра, де працював в інжиніринговій компанії. Після цього його доля занесла на 9 місяців жити та працювати до Маріуполя. Життя так склалося, що Володимир та його родина згодом переїхали до Бучі. Там їх і зустріла клята війна. Вся родина Володимира переховувалися у підвалах перші два тижні війни. Після звільнення Київщини він повернувся додому, влаштувався до великої компанії у Києві. Знову почав записуватись на студії та продовжував створювати нові пісні.

Співати Володимир Удовенко любив ще з ранніх років. Він дуже гарно грає на гітарі під свій спів, але ніколи раніше не займався професійно музикою. Так він написав пісню Пташка під впливом теракту росіян в Оленівській колонії, в якій вбили полонених азовців та присвятив парамедикині батальйону “Азов” з позивним Пташка. Записав свою авторську пісню у дуеті з талановитим співаком Сергієм Бабкіним. Пісню Пташка випустили у День захисників і захисниць України.

“Усе почалося після чергового концерту в Європі на підтримку України. Мені прийшло повідомлення від учасника команди Ліги Сміху, в якій я був тренером за мирних часів: “Подивись, будь ласка, це відео Володимира Удовенка”. Я не знав, хто це, бачив хлопця перший раз, але пісня мене зачепила одразу”, – розповідає Сергій Бабкін.

Володимир запропонував Сергієві заспівати цю пісню, і він не роздумуючи погодився зробити дует.

“Для мене особливо важливо, що пісня виходить саме сьогодні, у День захисників та захисниць України. У день, коли ми дякуємо героям, які боронять нашу рідну землю”, — ділиться Бабкін.

Пісня Пташка від Бабкіна та Udovenko

Udovenko створює нові пісні

Раніше ми розповідали, що льодову арену у Кривому Розі відключили від енергопостачання.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору