Хліб – всьому голова, а особливо якщо він гарячий, запашний і хрусткий. Саме таких хліб готують на одній з пекарень Кривого Рогу. Окрім борошна, дріжджів і води, працівники вкладають свою любов у кожну випічку, хліб, пампушку чи булочку.
Інформатор побував на підприємстві, де виготовляють запашний хліб, булочки, лаваші і пиріжки. І ми покажемо етапи виробництва хліба, який потрапляє криворіжцям на столи.
На хлібопекарні нас зустріло затишне подвір’я і запашний аромат хліба. Ми побачили, як замішують тісто у великих чанах, формують власноруч пампушки та як у великих печах кружляють сухарі.
Також на пекарні ми побачили, як “оживають” дріжджі і піднімаються опари. А потім ми власноруч зробили міні булочки “Інформатор”.
Приємного перегляду.
Раніше ми розповідали про технолога, яка 30 років пече хліб для криворіжців.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Олена Шевченко