Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Коли у Кривому Розі почнеться опалювальний сезон

На вулиці осінь. І хоча морозу ще немає, але в оселях досить прохолодно. Тому мешканців Кривого Рогу дуже хвилює питання, а коли саме у місті почнеться опалювальний сезон.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову ВА Кривого Рогу Олександра Вілкула, опалювальний сезон у місті вже почався минулого тижня. Тепло подано до пологових будинків та інших лікарень міста. Вже 10 медичних закладів із теплом. Робота продовжується.

Щож до підключення житлового сектору, то, по-перше, за Законом для цього потрібно щоб цілодобова температура протягом трьох діб менше ніж плюс 8 градусів.

По-друге, це насамперед, отримання газу в повному обсязі. Влада міста буде узгоджувати це із Дніпром та Києвом.

По-третє, враховуватиметься ситуація в енергетиці. При цьому рішення про терміни початку подачі тепла у багатоквартирних будинках приймається управителями спільно з мешканцями по кожному будинку індивідуально.

Якщо подивитися на термометр, температура повітря навіть вночі рідко опускається до необхідних +8 градусів, а вдень вона підіймається до 15-19 градусів. За даними сайту Sinoptik, такою ж вона буде у найближчий тиждень. Тобто централізоване опалення у багатоквартирних домах цими днями навряд включать.

Раніше Інформатор писав про те, чи готовий Кривий Ріг до опалювального сезону та можливих ворожих диверсій.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору