Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи готовий Кривий Ріг до опалювального сезону та можливих ворожих диверсій

Через збройну агресію росії, зима 2022-2023 року буде найтяжчою для України за всі роки Незалежності. Тому влада закликала українців подбати про утеплення осель, енргозбереження і запастися теплими речами та ковдрами. Натомість Кривий Ріг також готується до можливих надзвичайних ситуацій під час опалювального сезону. Тому місто закупило різноманітні джерела живлення і паливо для них.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на раду оборони міста.

Станом на 28 вересня, до опалювального сезону підготовлено всі 96 котельних, 76 тепло-розподільних пунктів, замінено 7 км тепломереж, відновлено майже 11 км теплоізоляції, виконано ремонт 29 котлів та реконструкцію 2 котельних.

Термін початку опалювального сезону, відповідно до законодавства що діє в країні, залежить від погодних умов – середньодобова температура протягом 3-х діб повинна бути нижче +8 градусів. Також початок роботи котелень залежить від термінів початку постачання газу для теплогенеруючих підприємств. Але Кривий Ріг вже сьогодні технічно на 100% готовий почати опалювальний сезон.

Також Військова адміністрація відпрацювала схеми робіт з ліквідації можливих надзвичайних подій, викликаних збройною агресією.

“Містом додатково закуплено ще 37 генераторів та 100 теплових пушок різної потужності. Крім того, здійснено підготовку для об’єктів інфраструктури резервних джерел живлення, а також заготовлено паливно-мастильні матеріали для них. Підготовлено понад 50 таких джерел різної потужності”, – додав голова ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Перемога буде за Україною!

Раніше ми публікували рекомендації на випадок, якщо зникне електропостачання.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору