Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як будуть нараховувати субсидії  на опалювальний сезон 2022-2023 у Дніпропетровській області

Усі громадяни, які отримували субсидії минулого опалювального сезону, отримають їх і в цьому сезоні. Процес нарахування відбуватиметься автоматично. Розрахунок розміру субсидії здійснять у жовтні-листопаді. Про це розповів. Оформити субсидію радять вже зараз, а не чекати листопада. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

Оформити субсидію радить заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко у вересні, а не чекати листопада.  У жовтні-листопаді відбудеться розрахунок розміру субсидії на опалювальний період, адже розмір субсидії залежить від витрат на комунальні послуги.

Субсидії для безробітних, переселенців та боржників

Якщо людина втратила роботу, вона має звернутися до центру зайнятості, стати на облік й здійснювати активні заходи стосовно пошуку роботи. Тоді їй призначать допомогу по безробіттю і вона зможе оформити житлову субсидію. Призначення субсидій для переселенців здійснюється за місцем фактичного проживання, за умови надання документального підтвердження свого статусу.

Отримати субсидію боржники зможуть лише у тому випадку, якщо борг погашено або якщо людина укладе договір про реструктуризацію боргу.

Раніше ми розповідали, про те, де розпочалася зима в Україні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору