Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо економну і ситну страву від Ектора Хіменес-Браво

Картопля і м’ясо – ідеальне поєднання ситної вечері. Деруни з фаршем готувати дуже просто, а головне що їх полюбляють всі. Ектора Хіменес-Браво ділиться своїм секретом ідеальних м’ясних дерунів.

Інформатор пропонує приготувати страву нашвидкоруч за рецептом відомого кулінара.

Інгредієнти:
– 3 картоплини;
– 200 г фаршу (свинина та яловичина);
– 20 г зеленої цибулі;
– 10 г петрушки;
– 1 куряче яйце;
– 2 г сухого часнику;
– 2 г паприки;
– 2 г меленого чорного перцю;
– 2 г солі.

Приготування:

  1. Ретельно помити картоплю й почистити від шкірки. Натерти картоплю на грубій тертці й відцідити  зайвий сік.
  2. Цибулю дрібно наріжте й змішайте з картоплею. Додайте нарізаної петрушки та вибийте яйце – перемішайте масу.
  3. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, включно зі спеціями та фаршем.
  4. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олією та обсмажте деруни з обох сторін до готовності.
  5. Подавайте деруни до столу зі сметаною.

Деруни з м’ясом

Раніше ми розповідали, як приготувати бендерики з м’ясом.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору