Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чому з кінцями зачинився МакДональдз у Центрально-Міському районі. Чи поновить мережа роботу у Кривому Розі

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, у Кривому Розі ресторани швидкого харчування МакДональдз припинили свою роботу. Компанія повідомила, що працювати під час воєнного стану – небезпечно для відвідувачів і працівників мережі. Але нещодавно по вулиці Лермонтова у Центрально-Міському районі зняли вивіску ресторану і вивезли обладнання.

Інформатор отримав коментар від пресслужби ресторану МакДональдз.

МакДональдз в Україні продовжує активну підготовку до відновлення бізнесу і відкриття ресторанів у Києві та на заході України. Відновлення роботи ресторану МакДональдз наразі не розглядається.

Нагадаємо, що деякі громади Криворізького району входять до числа зони бойових дій.

“Це рішення (закриття ресторану по вулиці Лермонтова, 7 – ред.) розглядалося ще до початку повномасштабної війни через фінансову неефективність цих двох ресторанів. Наразі для бізнесу доцільніше зосередити зусилля і інвестиції на інших закладах. Працівники обох ресторанів у повному складі переведені в інші заклади, тобто збережуть робоче місце в цих містах та продовжать отримувати виплати, які були гарантовані компанією”, – розказали у пресслужбі МакДональдз.

Раніше ми писали з приводу відкриття МакДональдз у Кривому Розі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

 

Нагору