Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як приготувати картоплю фрі як у “Макдональдсі” і без краплини жиру

Напевно, немає такої людини, яка не любить картоплю фрі – бажано «як в Макдональдсі”. Але ті, хто слідкує за здоров’ям своїм і своїх близьких,  уникають її, адже це страшенно шкідлива страва, яка смажиться в чистому жирі!

Інформатор пропонує рецепт, де жир не знадобиться зовсім

Продукти

Картопля – 5-7 шт .;

яйця – 2 шт .;

сіль, спеції за смаком.

Приготування

  • Почистіть картоплю і наріжте її на брусочки завтовшки близько 1 см.
  • Відокремте яєчні білки від жовтків і злегка збийте. Додайте до збитих білкам сіль і спеції, перемішайте.
  • Обваляйте картопляні брусочки в білкової суміші.
  • Простеліть деко пекарської папером і викладіть на нього картоплю акуратними рядами.
  • Розігрійте духовку до 200 ° C і поставте туди деко з картоплею. Через 5-7 хвилин заберіть з-під картоплі папір і запікайте її до появи золотистої скоринки.

От і все! Смаколик без шкоди для здоров’я готовий. Можна ласувати.

Про те, як приготувати українські бендерики з м’ясом, Інформатор писав раніше.

Альона Свірідова

 

 

 

Нагору