Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Укрпошта” пропонує українцям обрати кращий єскіз марки «Мир – найвища цінність людства!»

з 15 по 20 липня в рамках національного етапу відбувається голосування на кращий ескіз до поштової марки за програмою «Європа» «Мир – найвища цінність людства!»

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прессслужбу “Укрпошти”.

Аби взяти участь у національному етапі конкурсу, ілюстратори, художники, дизайнери протягом 1-8 липня надсилали свої роботи до Укрпошти. Із 333 робіт було обрано 5 фіналістів національного етапу конкурсу PostEurop.

З 15 по 20 липня на офіційних сторінках Укрпошти у соцмережах на сторінці в FacebookInstagram та Telegram відбувається голосування на кращий ескіз.

Переможця буде оголошено 22 червня і краща з робіт, що набере найбільшу кількість голосів на національному етапі, буде надіслана Укрпоштою до PostEurop для участі у європейському етапі конкурсу.

Відмітимо, що саме за пропозицією Укрпошти тему щорічного конкурсу на кращу поштову марку Європи-2023 змінено на «Мир – найвища цінність людства!». Усі поштові адміністрації європейських країн наступного року випустять поштові марки на цю тему за єдиним дизайном, який переможе у конкурсі.

Раніше Інформатор писав про те, що українцям пропонують вибрати макет наступної марки від Укрпошти.

Фото: Інформатор Днепр

Альона Свірідова

Нагору