Кривий Ріг До сайту

Готуємо до свят: оселедець під новою “шубою”

Оселедець під “шубою” – це страва, яка є традиційною на новорічному столі. Настільки традиційною, що декому навіть набридла. Що ж, його можна приготувти дещо інакше.

Реклама

Інформатор пропонує новий рецепт цієї популярної святкової страви.

Оселедець під новою шубою

Реклама

Продукти

Приготування

Беремо гарну тарілку. Оселедець без кісточок нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо на тарілку, змащуємо майонезом, підрівнюємо. Це буде перший шар салату.

Реклама

Варену картоплю натираємо окремо на терці. Додаємо до неї майонез, добре перемішуємо та викладаємо зверху на рибку.

Далі нам потрібно нарізати огірки кубиками і викласти на інші інгредієнти. Це буде 3-й шар. Далі в нас буде шар з натертого на велику терку твердого сиру. Не забудьте, зробити на ньому сіточку з майонезу.
Прикрашаємо салат подрібненою зеленню.

Раніше Інформатор про те, як приготувати фінський салат “Расолі”. Також Інформатор повідомляв про те, як приготувати справжній салат “Олів’є”.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама