Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо до свят: оселедець під новою “шубою”

Оселедець під “шубою” – це страва, яка є традиційною на новорічному столі. Настільки традиційною, що декому навіть набридла. Що ж, його можна приготувти дещо інакше.

Інформатор пропонує новий рецепт цієї популярної святкової страви.

Оселедець під новою шубою

Продукти

  • Огірок свіжий — 1 великий або 2 малих;
  • Оселедець (філе) — 1 шт. (але рибинка має бути мʼясистою);
  • Варена картопля — 2 великих; твердий сир — 150 гр;
  • Зелень свіжа (кріп і петрушка) — 20 гр.;
  • Майонез.

Приготування

Беремо гарну тарілку. Оселедець без кісточок нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо на тарілку, змащуємо майонезом, підрівнюємо. Це буде перший шар салату.

Варену картоплю натираємо окремо на терці. Додаємо до неї майонез, добре перемішуємо та викладаємо зверху на рибку.

Далі нам потрібно нарізати огірки кубиками і викласти на інші інгредієнти. Це буде 3-й шар. Далі в нас буде шар з натертого на велику терку твердого сиру. Не забудьте, зробити на ньому сіточку з майонезу.
Прикрашаємо салат подрібненою зеленню.

Раніше Інформатор про те, як приготувати фінський салат “Расолі”. Також Інформатор повідомляв про те, як приготувати справжній салат “Олів’є”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору