Кривий Ріг До сайту

Смачніше ніж телятина: готуємо фаршироване куряче філе

Куряче філе дехто вважає суховатим. Але справжня хазяйка зможе приготувати його ніжнішим аніж телятина. Так страву й на святковий стіл подати можна. 

Реклама

Інформатор пропонує рецепт фаршированого курячого філе

Продукти

Реклама

Приготування

Насамперед потрібно зробити суміш для фарширування.

У глибокій мисці змішуємо плавлений сир, олію, дрібно нарізаний шпинат, солимо.

Реклама

Тепер на кожній грудці робимо глибокі надрізи, але не до кінця і в кожен викладаємо по порції сирної суміші. Зверху натираємо трохи твердого сиру.

Викладаємо на лист і запікаємо при 200 градусах 25 хвилин. Можна й підсмажити їх на грилі. Вийде теж дуже смачно.

Завдяки сирному фаршуванню філе не тільки зберегло весь сік, але й стало ніжнішим.

Реклама

Раніше інформатор писав про те, як приготувати курячий шашлик на шпажках. Також ми розповідали про те, як готується курка у пляшці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко