Куряче філе дехто вважає суховатим. Але справжня хазяйка зможе приготувати його ніжнішим аніж телятина. Так страву й на святковий стіл подати можна.
Інформатор пропонує рецепт фаршированого курячого філе
Продукти
- 2 курячі грудки,
- 100 г плавленого сиру,
- пучок шпинату,
- 30 грамів будь-якого твердого сиру,
- сіль,
- олія.
Приготування
Насамперед потрібно зробити суміш для фарширування.
У глибокій мисці змішуємо плавлений сир, олію, дрібно нарізаний шпинат, солимо.
Тепер на кожній грудці робимо глибокі надрізи, але не до кінця і в кожен викладаємо по порції сирної суміші. Зверху натираємо трохи твердого сиру.
Викладаємо на лист і запікаємо при 200 градусах 25 хвилин. Можна й підсмажити їх на грилі. Вийде теж дуже смачно.
Завдяки сирному фаршуванню філе не тільки зберегло весь сік, але й стало ніжнішим.
Раніше інформатор писав про те, як приготувати курячий шашлик на шпажках. Також ми розповідали про те, як готується курка у пляшці.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко