Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачніше ніж телятина: готуємо фаршироване куряче філе

Куряче філе дехто вважає суховатим. Але справжня хазяйка зможе приготувати його ніжнішим аніж телятина. Так страву й на святковий стіл подати можна. 

Інформатор пропонує рецепт фаршированого курячого філе

Продукти

  •  2 курячі грудки,
  • 100 г плавленого сиру,
  • пучок шпинату,
  • 30 грамів будь-якого твердого сиру,
  • сіль,
  • олія.

Приготування

Насамперед потрібно зробити суміш для фарширування.

У глибокій мисці змішуємо плавлений сир, олію, дрібно нарізаний шпинат, солимо.

Тепер на кожній грудці робимо глибокі надрізи, але не до кінця і в кожен викладаємо по порції сирної суміші. Зверху натираємо трохи твердого сиру.

Викладаємо на лист і запікаємо при 200 градусах 25 хвилин. Можна й підсмажити їх на грилі. Вийде теж дуже смачно.

Завдяки сирному фаршуванню філе не тільки зберегло весь сік, але й стало ніжнішим.

Раніше інформатор писав про те, як приготувати курячий шашлик на шпажках. Також ми розповідали про те, як готується курка у пляшці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору