Десерти люблять всі. Але дехто боїться їх їсти аби не нашкодити фігурі. Ми пропонуємо зробити торт, у якому цукру немає зовсім.
Інформатор знайшов такий рецепт.
Торт без випічки та цукру
Продукти
70 г сушеної чорниці;
– 100 г кураги;
– 100 г сушених слив;
-100 мл води + 20 г желатину;
100 г серцевини волоського горіха;
– 100 г лісових горіхів;
– 350 г сиру;
– 100 г вершків.
Приготування
- Спочатку промийте сухофрукти в гарячій воді, потім висушіть їх на чистому кухонному рушнику.
- Змішайте воду з желатином у склянці та відставте для гідратації.
- Обсмажте ядра волоських горіхів і фундук на чистій розпеченій сковороді до рум’яності.
- Після того, як вони добре просочать, сухофрукти дрібно порубати ножем.
- Додайте сир і вершки в глибоку миску. Збийте інгредієнти занурювальним блендером до отримання однорідної маси.
- . Розтопіть желатин у мікрохвильовці та додайте його до сирно-вершкової суміші. Збити все міксером.
- Нарешті додайте в миску всі сухофрукти і перемішайте.
- Отриманий склад перелити в молочний пакет або відповідну форму і поставити в холодильник на 2 години.
- Дістаємо десерт з холодильника, порціонуємо і насолоджуємося ним із величезним задоволення.
Раніше Інформатор писав про те. як приготувати десерт “Біле різдво”. Також ми розповідали про те, як приготувати шоколадну ковбасу з повітряним рисом.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко