Про пасту карбонара знають всі. Але для українців другим хлібом є не макарони, а картопля. Так чому б під соусом карбонара не приготувати саме її?
Інформатор пропонує рецепт.
Картопля під соусом карбонара
Продукти
- 500 г білої картоплі
- 50 г сиру пармезан або схожого на нього
- 3 яєчних жовтки
- 180 г вершків
- 150 г тертого сиру
- 75 г бекону
- 1 червоний перець
- пучок свіжої петрушки
- сіль і білий перець за смаком
Приготування
Відваріть картоплю в підсоленій воді близько 15 хвилин, потім вийміть картоплю з води, дайте їй трохи охолонути і очистіть її від шкірки.
Картоплю наріжте кубиками.
Змішайте вершки з жовтками, пармезаном і тертим сиром, посоліть і поперчіть.
Обсмажити кубики бекону 2 хвилини, потім додати до картоплі, те ж саме зробити з дрібно нарізаним перцем.
Перемішайте, потім перекладіть суміш на сковороду з антипригарним покриттям і полийте сумішшю картоплю.
Посипте промитою і дрібно нарізаною петрушкою, потім поставте деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 25 хвилин.
Дістаємо деко з духовки, даємо картоплі трохи охолонути, після чого можна подавати.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати котлети з картоплі та печінки. Також ми розповідали про те, як приготувати шніцелі з картоплі, ковбаси та сиру.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко