Кривий Ріг До сайту

Зима вже близько: коли у Кривому Розі планують увімкнути опалення

Кривий Ріг готується до опалювального сезону. В цьому році його планують почти на два тижні раніше. На це є вагома причина.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони Кривого Рогу.

Як написано у повідомленні, цього року початок опалювального сезону буде на 2 тижні раніше, аби до настання холодів тепло вже було у всіх оселях, лікарнях та закладах освіти міста.

Реклама

Всі 29 закладів охорони здоров’я (лікарні й амбулаторії) отримали паспорти готовності до зими від Держенергронагляду. У закладах охорони здоров’я міста встановлено 157 генераторів. Створено необхідний запас бензину та палива. Також, створено запас питної та технічної води на 5 днів. У лікувальних закладах обладнано 11 Пунктів Незламності.

299 шкіл, дитячих садків та ін. закладів освіти отримали паспорти готовності. Це 97%. Встановлено 316 генераторів. Ще понад 30 буде встановлено найближчим часом. Створено запас палива. На базі закладів освіти створено 118 Пунктів Незламності. І ще 32 нових готові на 98%. Зараз триває їхнє доукомплектування.

З 14 соціальних установ – 100% готові. Системи промиті та заповнені водою. Встановлено 25 генераторів, у тому числі на 45-125 кВт. Зроблено резервний запас палива.

Реклама

З 42 установ культури паспортів готовності отримали 41. Там працюватиме 31 Пункт Незламності, з них 9 нових. Усі забезпечені генераторами та запасом палива.

У місті вже функціонує 213 Пунктів, також коштом міського бюджету облаштовано 58 нових.

Усі Пункти Незламності на базі міських установ укомплектовані генераторами, старлінками, аптечками, буржуйками, обладнані кімнати матері та дитини. Для генераторів створено резервний запас палива.

Реклама

В інформації зазначається: “Ми всі сподіваємося на краще, але для того, щоб мінімізувати наслідки найгірших сценаріїв, робота триває і триватиме щодня”

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжцям перерахували оплату за опалення. Також ми писали, що у Кривому Розі в зруйнований ракетою будинок принесли платіжки за світло.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко