Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Платіжки за опалення за лютий порадують криворіжців: у чому причина

Опалювальний сезон у Кривому Розі провалився. Все місто перекопане, а у квартирах містян проривають батареї. У зв’язку з тим, що протягом місяця багато мешканців буди без опалення, Теплоцентраль зробила перерахунок оплати за лютий. 

Про це написали на сторінці “Криворізької теплоцентралі”, – передає Інформатор.

Внаслідок чисельних поривів на теплових мережах, мешканці Кривого Рогу частково провели зиму без опалення. Тому у “Криворізькій теплоцентралі” зробили перерахунок за опалення і у платіжках за лютий сума буде знижена.

“Здійснюючи нарахування за минулий місяць, у АТ “Криворізька теплоцентраль” врахували тимчасові перерви у наданні послуги з постачання теплової енергії через численні пошкодження теплових мереж, та провели перерахунок (корегування нарахувань) для всіх категорій споживачів, зменшивши загальну суму нарахувань до 30%”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор повідомляв, що АТ “Криворізька теплоцентраль” відкрила цілодобову “гарячу” лінію. Також ми писали, як прокоментували у “Криворізькій теплоцентралі” чутки про обшуки в компанії. Як охоронець “Криворізької теплоцентралі” побив оператора телеканалу “Рада”, читайте – тут.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору