Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

П’ятеро пацієнтів померли від ковіду у Дніпропетровській області

Із настанням осені у Дніпропетровській області зросла кількість захворілих на COVID-19. Протягом тижня з 9 по 15 вересня у Дніпропетровській на коронавірус захворіли 1126 людей. Та на жаль, є летальні випадки.

Повідомляє Інформатор із посиланням на очільника Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

У Дніпропетровській області зареєстрували 5 летальних випадків з лабораторно підтвердженим COVID-19. Зазначимо, що на відміну від попереднього тижня, кількість захворілих на ГРВІ та ковід збільшилася більш ніж на 20%.

“За останній тиждень у регіоні виявлено 1126 нових випадків захворювання на COVID-19, що на 21,6% більше порівняно з попереднім тижнем. На жаль, п’ятеро мешканців області померли від цієї хвороби”, – зазначає Лукашук.

Спостерігається також зростання захворюваності на ГРВІ: зареєстровано 7365 випадків, що на 21,7% більше, ніж минулого тижня.

Попри те, що Всесвітня організація охорони здоров’я відмінила пандемію коронавірусу мешканцям Дніпропетровщини нагадують про важливість щеплення від COVID-19. У Кривому Розі працюють пункти безкоштовних щеплень від коронавірусу.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі у 4-річної дівчинки виявили гепатит А. Також ми писали, що в Україні вперше зареєстрували штам коронавірусу – “Пірола”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору