Кривий Ріг До сайту

Тарифи на мобільний зв’язок можуть значно зрости: причина

Найближчим часом тарифи на мобільний зв’язок в Україні можуть суттєво змінитися. Вони зростуть наполовину. Так прогнозують експерти.

Реклама

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, за думкою експертів у 2025 році ціни на по послуги мобільного зв’язку можуть зрости на 50%. Це пов’язано зі зростанням витрат операторів на електроенергію.  Крім того,  можуть виникнути складнощі зі встановленням, налагодженням і обслуговуванням електричного обладнання, а також із закупівлею великих партій генераторів, адже на їх виготовлення потрібний час. Втім навіть встановлення на всіх базових станціях джерел безперебійного живлення не зможе забезпечити підтримку постійного зв’язку під час відключень світла такої тривалості, яка була в липні.

Також на збільшення тарифів можуть вплинути інфляція та зростання податків. Відбудеться це різко, а поступово. Проте абоненти повинні бути готовими до того, що протягом 2025 року послуги подорожчають на 50%.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, що Vodafone та lifecell урізали пакети послуг своїм абонентам та ввели плату за розмови в роумінгу. Та про те, що Vodafone суттєво підвищує тарифи та встановлює ліміт для додатка Telegram.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко