Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачно та незвично: готуємо намазку з кабачків

Літо продовжується й продовжується сезон кабачків. Здається з них готували вже все, навіть варення. Але є дуже незвичний варіант страви з них, яку мало хто коштував.

Інформатор пропонує приготувати з кабачків намазку. Вона робиться з найпростіших продуктів, але дуже смачна.

Намазка з кабачків

Продукти

  • цибуля, 1 шт;
  • кабачок, 2 шт.;
  • сіль, перець, ароматні трави;
  • морква, 1 шт;
  • вода, 100мл;
  • зелень пучок;
  • сир плавлений, 2 шт.

Приготування

Цибулю ріжемо кубиком і починаємо обсмажувати на олії до напівпрозорості.

Додаємо терту на крупній тертці моркву, перемішуємо і тушкуємо до м’якості моркви.

Додаємо кубики кабачка, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні близько 20 хвилин періодично перемішуючи.

Солимо і перчимо, додаємо ароматні трави, приміром, італійські, суміш перців і тушкуємо ще 2 хвилини. Виймаємо масу зі сковороди та остуджуємо.

Плавлений сирок ріжемо шматочками і разом із овочевою масою кладемо в блендер. Додаємо пучок кропу.

Додаємо терту на крупній тертці моркву, перемішуємо і тушкуємо до м’якості моркви.

Додаємо кубики кабачка, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні близько 20 хвилин періодично перемішуючи.

Солимо і перчимо, додаємо ароматні трави, приміром, італійські, суміш перців і тушкуємо ще 2 хвилини. Виймаємо масу зі сковороди та остуджуємо.

Плавлений сирок ріжемо шматочками і разом із овочевою масою кладемо в блендер. Додаємо пучок кропу. Подрібнюємо до стану крему.

Викладаємо пасту в ємність із блендера, накриваємо та відправляємо в холодильник остуджуватись.

Це просто ідеальний варіант намазки, в яку ви на свій смак ще можете додати різні спеції і трави, часник і обсмажені печериці.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати піцу з кабачків. Також ми розповідали про те, як приготувати фаршировані кабачки

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору