Продовжуємо екскурс рецептів з найпопулярнішого та найдешевшого літнього овочу кабачка. Як виявилося, його не тільки смажать, маринують та готовлять оладки. Ефектні страви з цих овочів можуть прикрасити навіть святковий стіл.
Інформатор пропонує приготувати з кабачків “човники”. Виглядають вони дуже гарно, а смак сподобається всім.
“Човники” з кабачків
Продукти
- 2 кабачки
- 250 г курячого філе
- 1 болгарський перець
- 1 помідор
- 1 морквина
- 1 цибулина
- ½ банки чорних оливок
- 100 г твердого сиру
- 1 ст. л. оливкової олії
- Сіль, перець
- Кетчуп.
Приготування
- Куряче філе нарізати кубиками й обсмажити на олії.
- Кабачки розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння. Змастити кетчупом.
- Оливки розрізати на половинки. Помідор, болгарський перець, моркву і цибулю нарізати кубиками.
- Змішати овочі, додати обсмажене куряче філе і приправити за смаком.
- Отриману начинку викласти в човники з кабачків.
- Перекласти на змащене олією деко і запікати 30 хв. за 200 °С.
- За 5 хв. до готовності посипати тертим сиром.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати закусковий торт з кабачків. Також ми розповідали про те, як приготувати кабачки “для зятя”.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко