Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На свята і в будні: “човники” з кабачків

Продовжуємо екскурс рецептів з найпопулярнішого та найдешевшого літнього овочу кабачка. Як виявилося, його не тільки смажать, маринують та готовлять оладки. Ефектні страви з цих овочів можуть прикрасити навіть святковий стіл. 

Інформатор пропонує приготувати з кабачків “човники”. Виглядають вони дуже гарно, а смак сподобається всім.

“Човники” з кабачків

Продукти

  • 2 кабачки
  • 250 г курячого філе
  • 1 болгарський перець
  • 1 помідор
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • ½ банки чорних оливок
  • 100 г твердого сиру
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • Сіль, перець
  • Кетчуп.

Приготування

  1. Куряче філе нарізати кубиками й обсмажити на олії.
  2. Кабачки розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння. Змастити кетчупом.
  3. Оливки розрізати на половинки. Помідор, болгарський перець, моркву і цибулю нарізати кубиками.
  4. Змішати овочі, додати обсмажене куряче філе і приправити за смаком.
  5. Отриману начинку викласти в човники з кабачків.
  6. Перекласти на змащене олією деко і запікати 30 хв. за 200 °С.
  7. За 5 хв. до готовності посипати тертим сиром.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати закусковий торт з кабачків. Також ми розповідали про те, як  приготувати кабачки “для зятя”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору