Кривий Ріг До сайту

Шалено смачно та дешево: готуємо торт з кабачків

Кабачки влітку, мабуть, найдешевший з овочів. До того ж він дуже корисний. Але приготувати з нього можна навіть святкові страви. 

Реклама

Інформатор пропонує рецепт кабачкового закускового торта, який обов’язково сподобається гостям.

Закусковий торт з кабачків

Реклама

Продукти

Приготування

Кабачок натираємо на крупній тертці. Додаємо сіль, перемішуємо та залишаємо на 5 хв. Потім гарно вичавлюємо сік.

Реклама

Додаємо яйця, сир, перемішуємо та перчимо.

Додаємо сушені томати з часником, та третю частину рубленої цибулі.

Всипаємо борошно, замішуємо тісто та жаримо тоненькі млинці з двох сторін до золотавої скоринки.

Реклама

До майонезу додаємо рубаний кріп та часник видавлений через прес.

Помідори нарізати тоненькими кружальцями, а шинку натерти.

Збираємо торт. Корж змащуємо майонезом, присипаємо трішки цибулькою та викладаємо трішки шинки. Потім кладемо кружальця помідора.

Реклама

Наверх викладаємо новий млинчик та процедуру повторюємо. Верх прикрашаємо зеленою цибулькою та дрібно нарізаний помідорами.Кладемо всю смакоту у холодильник на годину – півтори аби просочилися коржі, та можна подавати на стіл.

Раніше Інформатор писав про те,  як законсервувати кабачки з кетчупом Чілі та про те, як приготувати мариновані кабачки з вишнями.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко