Кривий Ріг До сайту

Ніхто й не впізнає: готуємо лазанью з “мівіни” за пів години 

Локшину швидкого приготування коштували майже всі. Але далеко не всі знають, що з цього дешевого та невибагливого напівфабрикату дуже швидко можна приготувати справжній делікатес. Ніхто й не здогадається з чого він зроблений.

Реклама

Інформатор пропонує зробити з “мівіни” лазанью

Лазанья з “мівіни”

Реклама

Продукти

Приготування

  1. Нарізаємо дрібно всі овочі крім помідорів і обсмажуємо на олії.
  2. Додаємо на сковороду дрібно нарізані помідори та спеції. Тушимо 5 хвилин, вливаємо воду і на середньому вогні доводимо все до кипіння під кришкою.
  3. Вже у соус додаємо локшину і чекаємо, поки вона повністю розм’якшиться. В окремій ємності збиваємо яйця з перцем чилі.
  4. Змащуємо форму для випікання олією, викладаємо в неї локшину з соусом та проливаємо збитими яйцями.
  5. За бажанням можна додати шар фаршу.
  6. Зверху натираємо сир і ставимо в духовку при 180 градусах на 15 хвилин. Потрібно, щоб сир розплавився.

Все. Можна подавати на стіл.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те. як приготувати ліниву лазанью. Також ми розповідали про те, як приготувати літню лазанью.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко