Кривий Ріг До сайту

Уродженець Москви зґвалтував жінку в готелі Кривого Рогу та чіплявся до неповнолітньої

Рецидивіст родом з Москви напав на двох криворіжанок. Неповнолітню дівчину він ледь не зґвалтував у квартирі. А от жінку півдня водив по місту погрожуючи вбивством і неодноразово гвалтував.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Реєстр судових рішень.

Обвинувачений багато разів за зґвалтування та крадіжки був засуджений і вийшов із в’язниці умовно-достроково. 30 січня 2024 року рецидивіст підстеріг неповнолітню дівчину біля під’їзду,коли вона зайшла всередину чоловік наздогнав її на сходовому майданчику між 1 та 2 поверхами погрожуючи ножем змусив зайти у квартиру і залякував її і торкався статевих органів дівчини намагаючись зґвалтувати. Проте дівчина вдарила нападника кілька разів попільничкою по голові і він втік.

Реклама

Так, 1 лютого засуджений напав на жінку. Він схопив її за волосся приставив до спини гранату обікрав її. Він зняв із потерпілої всі золоті. А потім зґвалтував на березі річки Саксагань.

Погрожуючи бідній жінці він затяг її до готелю «Дружба» і там у номері знову зґвалтував. Після чого, коли нападник відволікся, жінка змогла втекти і викликати поліцію. Цього ж дня його затримали.

У залі суду чоловік розкаявся і попросив суд його суворо не карати. Він попросив вибачення у всіх потерпілих, так як злочини вчинив у стані сильного алкогольного сп’яніння та йому соромно за вчинене.

Реклама

Гвалтівника засудили до 10 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжець силою затяг хлопчика у квартиру і зґвалтував його. Також ми писали, що батько п’ятьох дітей зґвалтував та вбив школярку у П’ятихатках.

Олена Шевченко

Реклама