Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув волонтер, доброволець і велобайкер з Кривого Рогу Олександр Шмалько

18 червня стало відомо про загибель на фронті спортсмена з Кривого Рогу Олександра Шмалька. Він був відомим у місті велосипедистом, на якого рівнялася більшість. Олександр був одним із перших волонтерів у Кривому Розі, який розпочав виготовляти димові шашки для військових.

Трагічну звістку про загибель друга написав Денис Дубов, – передає Інформатор.

Коли почалося повномасштабне вторгнення росії, Олександр був перший з чотирьох волонтерів, які запускали проект димові шашки “Залізна сотня”. Більш ніж півроку волонтер щоденно допомагав виготовляти димові завіси для військових. А потім пішов добровольцем у військо.

“Він ходив на нашу димову базу кожного дня. Дуже багато раціональних пропозицій по покращенню димів вносив саме він! Майже без вихідних, аж до осені 22 року Олександр “жив” на волонтерському виробництві димових шашок”, – згадує Денис Дубов.

Вся велоспільнота Кривого Рогу і досі не може повірити, що Олександра більше немає.

“Олександр був справжнім другом і справжнім чоловіком! Велосипедист на якого рівнялися більшість активної велоспільноти у Кривому Розі. Ту кількість кілометражу, яку Олександр міг подолати на велосипеді більшість з нас могли подолати або уві сні, або у мріях! Але він не просто катався на велосипеді. Йому цього було замало”, – ділиться Денис.

Раніше Інформатор повідомляв, що російська ракета “Іскандер” вбила молодого велобайкера з Кривого Рогу. Також ми писали, що на війні загинув відомий адвокат з Кривого Рогу і боєць 3-ої окремої штурмової бригади.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору