Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вважався безвісти зниклим: загинув відомий адвокат з Кривого Рогу і боєць 3-ої окремої штурмової бригади

Під Авдіївкою загинув Всеслав Фролов з Кривого Рогу. У цивільному житті був провідним юристом і мав власне адвокатське бюро. Всеслав служив у видатній 3-й окремій штурмовій бригаді. Обороняв Бахмут, де отримав поранення та був нагороджений Хрестом Хороброго.

Трагічну звістку повідомив побратим Всеслава Дмитро Круковський.

До повномасштабного вторгнення Всеслав підтримував та у вільний час приєднувався до Центурії. Професійно займався стрільбою, підводною охотою, майстер спорту з плавання.

«Був професійним юристом чесним і справедливим. Мав можливість сидіти в тцк, але не зміг бо мав яйця та розум, що так війну не перемогти», – пише Дмитро про полеглого побратима.

У 2023 році Всеслав перевівся з ТЦК і приєднався до 3 ОШБ та одразу почав шлях піхотинця у взводі «Кривих».

«Я міг би щоночі спати зі своєю дружиною. Вранці відводити діток до школи. Розвивати свій бізнес та досягати висот у адвокатурі. А чому все не так? Тому що триває війна за виживання, виживання нашої нації. Зараз я роблю, що повинен. І дякую богам за кожен мій день у ІІІ штурмовій», – казав Всеслав Фролов.

Під Бахмутом Всеслав отримав поранення, але після відновлення знову став у стрій приймав участь у звільненні населеного пункта Андріївка, де отримав нагороду «Золотий Хрест».

З 9 лютого Всеслав Фролов вважався зниклим безвісти. Та коли був обмін тілами, він повернувся додому але на жаль загиблим.

У криворіжця залишилася дружина і двоє діток.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Всеслав отримав нагороду «Хрест Хороброго»

Криворіжець обороняв Бахмут і виганяв ворога з Авдіївки

Всеслав отримав нагороду «Хрест Хороброго» та «Золотий Хрест»

Олена Шевченко

Нагору