Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рятував побратима і потрапив під артобстріл: армія рф вбила двох друзів захисників з Кривого Рогу

Наприкінці березня стало відомо про загибель на фронті двох криворіжців Павла Гуцало та Романа Буця. Вони були найкращими друзями і разом захищали Україну від загарбників. Після обстрілу позицій Павло намагався допомогти Роману, але обидва потрапили під мінометний обстріл.

Трагічну звістку повідомили рідні бійців, – передає Інформатор.

Павло Гуцало 10 років жив в Іспанії, але вже 25 лютого 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення повернувся додому захищати Україну.

«Неймовірно важко це писати, але загинув мій брат. Він був неймовірно щирим, добрим та чесним, вірив в Україну та її світле майбутнє», – написала сестра Павла.

Того трагічного дня ворог обстріляв позиції, де перебували криворіжці. Роман був поранений, а Павло намагався допомогти другові, проте росіяни повторно накрили їх мінометним вогнем. Обидва наших земляки загинули, а третій їхній побратим отримав поранення.

«Павлику, дякую, що намагався врятувати мого коханого. Шкода, що ти не встиг похрестити нашого сина. Дякую, що був поруч з Ромкою», – написала дружина Романа Буця.

У Романа залишилася дружина і новонароджений син.

Друзі завжди були разом і по життю і на фронті

Роман з Дружиною і другом Павлом

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув відомий адвокат з Кривого Рогу і боєць 3-ої окремої штурмової бригади. Також ми писали, що Криворіжжя втратило одразу трьох мужніх бійців.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору