Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ситно, дешево та незвично: готуємо шарлотку з капусти

До шарлотки з яблук звикли усі. Але цю смачну, дешеву та просту страву можна готувати з інших фруктів та навіть овочів. Вона може стати чудовою вечерею для всієї родини у скрутні часи, адже продукти для неї завжди є у кожної господині.

Інформатор пропонує рецепт шарлотки з білоголової капусти. 

Продукти

  • капуста – 1 кг;
  • яйця – 3 шт;
  • борошно – 5 ст.л;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смеження капусти.

Приготування

  1. Шаткуємо капусту і обсмажуємо декілька хвилин на сковороді.
  2. Потім солимо і перчимо до смаку, накриваємо кришкою, тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні до м’якості.
  3. Окремо збиваємо яйця з додаванням солі.
  4. Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо до яєць, знову перемішуємо до однорідності.
  5. Має вийти тісто, як густа сметана.
  6. Виливаємо тісто в форму, змащену маслом або олією, потім викладаємо капусту.
  7. Випікаємо при 180 С протягом 35-40 хвилин до рум’яної скоринки.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати грецьке лаханорізо з капусти та рису. Також розповідали про те, як приготувати капустяни котлеті без яєць.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору