До шарлотки з яблук звикли усі. Але цю смачну, дешеву та просту страву можна готувати з інших фруктів та навіть овочів. Вона може стати чудовою вечерею для всієї родини у скрутні часи, адже продукти для неї завжди є у кожної господині.
Інформатор пропонує рецепт шарлотки з білоголової капусти.
Продукти
- капуста – 1 кг;
- яйця – 3 шт;
- борошно – 5 ст.л;
- розпушувач – 1 ч.л;
- сіль, перець за смаком;
- олія для смеження капусти.
Приготування
- Шаткуємо капусту і обсмажуємо декілька хвилин на сковороді.
- Потім солимо і перчимо до смаку, накриваємо кришкою, тушкуємо 5 хвилин на повільному вогні до м’якості.
- Окремо збиваємо яйця з додаванням солі.
- Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо до яєць, знову перемішуємо до однорідності.
- Має вийти тісто, як густа сметана.
- Виливаємо тісто в форму, змащену маслом або олією, потім викладаємо капусту.
- Випікаємо при 180 С протягом 35-40 хвилин до рум’яної скоринки.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати грецьке лаханорізо з капусти та рису. Також розповідали про те, як приготувати капустяни котлеті без яєць.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко