Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Після уроків розбирав завали в зруйнованому ракетою будинку: у Кривому Розі нагородили школяра

Після ракетного удару у багатоповерхівку на Східному на поміч постраждалим прийшли багато небайдужих містян. Серед них був учень 9 класу Микола Береза. Хлопець приходив після уроків і розбирав завали зруйнованого росією будинку.

Тому хлопця вирішили відзначити грамотою, – передає Інформатор із посиланням на сторінку ліцею у  facebook.

Микола Береза навчається у криворізькому ліцеї №113 у 9-А класі. Учень входить до складу волонтерів молодіжної громадської організації “Права Молодь” і брав активну участь у ліквідації наслідків ракетного обстрілу у вільний від навчання час. Волонтери розбирали завали в будинку, демонтували пошкоджені вікна та двері, забивали вікна ДСП, прибирали сміття та допомагали службам ДСНС.

Голова Довгинцівської районної у місті ради Ігор Ратінов відзначив Миколу за особисту участь у ліквідації ракетного обстрілу.

“Дякуємо, Миколо, за твою самовідданість, готовність прийти на допомогу, проявлену в екстремальній ситуації! Дякуємо батькам за виховання сина в дусі патріотизму, національної свідомості; прищеплення з юних літ сміливості, рішучості, небайдужості”, – пишуть викладачі.

Микола волонтер в організації “Права Молодь”

Раніше Інформатор повідомляв, що нацгвардійця, який під час оточення Кривого Рогу стояв на захисті міста, нагородили орденом посмертно.  Також ми писали, що начальника дільниці рудника “Суха Балка” Володимира Михайленка нагородили орденом “За мужність“.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору