Кривий Ріг До сайту

Смачно та бюджетно: як спекти медовик з варення

Бувають часи. коли дуже хочеться солоденького, але сімейний бюджет вимагає економії. Тому тістечка з магазину стають не по кишені. Що ж, відмовляти собі у маленьких радостях життя? Ні в якому разі.

Реклама

На такий випадок Інформатор пропонує рецепт медівника, але не зі справжнього, а зі штучного меду та варення.

Медовик з варення

Реклама

Продукти

Приготування

Змастити форму маслом та обсипати меленими сухарями.

Реклама

Змішати ці всі інгредієнти й замісити тісто рідке, як сметана.

За бажанням до тіста можна додати чорнослив, родзинки, курагу, арахіс.

Вилити у форму.

Реклама

Покласти у розігріту до 200 градусів духовку.

Випікати 30-40 хвилин до готовности.

Зверху прикрасити медівник горіхами.

Реклама

Раніше Інформатор розповідав, як приготувати заварний крем із згущеним молоком. Також ми писали, як приготувати лінивий пиріг з персиками.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко