Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачно та бюджетно: як спекти медовик з варення

Бувають часи. коли дуже хочеться солоденького, але сімейний бюджет вимагає економії. Тому тістечка з магазину стають не по кишені. Що ж, відмовляти собі у маленьких радостях життя? Ні в якому разі.

На такий випадок Інформатор пропонує рецепт медівника, але не зі справжнього, а зі штучного меду та варення.

Медовик з варення

Продукти

  • Молоко 1 скл.
  • Цукор 1 скл.
  • Варення (будь-яке) 2,5 ст. л.
  • Олія 2,5 ст.л.
  • Яйця 1 шт.
  • Сода, погашена оцтом 1 ст. л.
  • Борошно 2 скл.
  • Мед штучний чи натуральний 2,5 ст.л.

Приготування

Змастити форму маслом та обсипати меленими сухарями.

Змішати ці всі інгредієнти й замісити тісто рідке, як сметана.

За бажанням до тіста можна додати чорнослив, родзинки, курагу, арахіс.

Вилити у форму.

Покласти у розігріту до 200 градусів духовку.

Випікати 30-40 хвилин до готовности.

Зверху прикрасити медівник горіхами.

Раніше Інформатор розповідав, як приготувати заварний крем із згущеним молоком. Також ми писали, як приготувати лінивий пиріг з персиками.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору