Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ухилянт з Дніпропетровської області три доби блукав Карпатами та врешті попросив, щоб його врятували

Мешканець Дніпропетровської області вирішив самостійно незаконно перетнути кордон  через гори та потрапив у халепу. Ціллю чолов’яги була сусідня Румунія. Але дорогою він заблукав та вимушений був просити допомоги через телефон довіри.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Державну прикордонну службу України, 10 квітня близько 22:00 на телефон довіри у Чернівецькій області надійшов дзвінок від 23-річного мешканця Дніпропетровської області. Чоловік пояснив, що він вирішив незаконно, через гори, перетнути кордон України та потрапити до Румунії. В горах заблукав та знесилив настільки, що не може пересуватися.  Запаси їжі та води давно скінчилися. Молодик благав про допомогу.

Під час розмови оператору вдалося встановити орієнтовне місце знаходження чоловіка та викликати на допомогу пошукову групу відділу прикордонної служби «Красноїльськ».

Менш ніж за годину охоронці кордону відшукали «незаконного мандрівника» за допомогою БпЛА, допомогли дістатися до підрозділу та викликали швидку допомогу. Знесиленого хлопця напоїли чаєм, а після медичного огляду нагодували та надали можливість відпочити. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

В повідомлені відзначається, що це вже не перший випадок, коли прикордонники Чернівецького загону рятують заблукалих порушників.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканець Дніпропетровської області намагався втекти за кордон через річку Також повідомлялося про те, що ухилянти з Дніпропетровської області намагалися виїхати на машині до Румунії.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору